Web Analytics Made Easy - Statcounter

10 استاد برگزیده فرهنگی آموزشی و 4 استاد بازنشسته با حضور امام جمعه اسلامشهر و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ دکتر قاسم قربانی رستم سرپرست معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد اسلامشهر در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد یکساله آموزشی این واحد دانشگاهی، حرکت توسعه ای در واحد اسلامشهر را مرهون تلاش های یکایک مسئولان، استادان و کارکنان این واحد دانست و از ایشان تجلیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر هم با تبریک اعیاد شعبانیه، تقارن ایام مبارک شعبان را با مراسم بزگداشت روز معلم خجسته و مبارک دانست.

وی حجت الاسلام والمسلمین نوروزی امام جمعه اسلامشهر را پدر معنوی و معلم اخلاق خود و سایر افراد در شهرستان اسلامشهر دانست که همواره با بهره گیری از نهج البلاغه و سخنان ارزشمند حضرت امیرالمؤمنین(ع)، ادب و اخلاق را در بین مسؤلان این شهرستان جاری می کند.

اسفندیار با بزرگداشت مقام استاد شهید مطهری، وی را شخصیت نمونه اسلامی و ایرانی معرفی کرد و خطاب به اساتید حاضر گفت : «باید از شهید مطهری در مشی معلمی خود الگو گرفته و با نگاه معنوی به شغل معلمی خود بنگریم.»

نوروزی هم در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه و بویژه جشن میلاد حضرت صاحب الزمان (عج)، با اشاره به روایات و احادیث؛ این ماه را «ماه حضرت رسول اکرم (ص)» معرفی کرد و از برکات آن سخن گفت هفته معلم را به اساتید حاضر و دیگر فعالان در این شغل ارزشمند تبریک گفته و یاد استاد حوزه و دانشگاه شهید مرتضی مطهری را گرامی داشت.

امام جمعه اسلامشهر با اشاره به آیات و احادیث و روایاتی چند، از ارزش و جایگاه بالای شغل معلمی سخن گفته و از حاضرین خواست تا با تأسی از پیامبر اکرم (ص) و سیره ائمه اطهار(ع) در مسیر تعلیم و تعلم و پیوند هرچه بیشتر آن با ادب و اخلاق اسلامی گام بردارند.

این مراسم با اجرای تواشیح توسط گروه همخوانی نورالمهدی ادامه و با تجلیل از 10 استاد برگزیده فرهنگی- آموزشی و 4 نفر از اساتید بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خاتمه یافت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است