Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با روز بزرگداشت روانشناسی و مشاوره با حضور دکتر غلامعلی افروز استـاد ممتاز دانشگاه تهران و چهره ماندگار عرصه روانشناسی ایران، جشن بزرگداشت روانشناس برگزار و از 20 استاد فعال این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه، روز روانشناسی و مشاوره را به تمام فعالان و متعهدان این حرفه تبریک گفت و از مجریان برگزاری این مراسم، بویژه دکتر بتول فقیه آرام رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، معاونت و مدیریت دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حضور استاد محبوب عرصه روانشناسی ایران در واحد اسلامشهر را فرصتی مغتنم نه تنها برای دانشجویان این رشته، بلکه برای همه دانشگاهیان این واحد دانشگاهی برشمرد و خواستار بهره گیری کامل از مطالب ارزشمند دکتر غلامعلی افروز شد.

اسفندیار از مسئولیت سنگین فعالان حوزه روانشناسی و علوم تربیتی سخن گفت و بر توجه به تفاوت های فرهنگی، بهره گیری از ارزش های اخلاقی جامعه و بومی سازی مشاوره ها و خدمات ارائه شده توسط ایشان تاکید کرد.

افروز هم در این مراسم با تبریک روز روانشناس به دانشجویان و اساتید و فعالان این رشته، این روز را روز بازنگری به رسالت روانشناسان دانست و گفت: «امروز روزی است که روانشناسان بایستی به ارزیابی کارنامه یکساله خود بپردازند؛ ارزیابی خود در دو بخش مهم: ارائه خدمات به مراجعین (در تمامی ابعاد) و به موازات آن اقدامات علمی و دانش افزایی.»

چهره ماندگار عرصه روانشناسی ایران به ویژگی های اساسی و لازم مشاوران برای فعالیت در این حوزه و ارتقای آن اشاره و بصیرت و تعهد را مهم ترین آنها دانست و خاطرنشان کرد: «در دنیای امروز، کیفیت روانشناسی باید ارتقا یابد و این تنها با حضور روانشناس و مشاور بابصیرت محقق خواهد شد.»

وی از حضور در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ابراز خرسندی کرد و گفت: «خوشبختانه امروز شاهدیم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این حوزه بسیار فعال بوده و در حال تبدیل به قطب قدرتمند روانشناسی کشور است.»

این استـاد ممتاز دانشگاه از دانشجویان حاضر در این واحد دانشگاهی خواست تا با تلاش بیش از پیش در اعتلای علم روانشناسی بصورت بومی و هماهنگ با ارزش های فرهنگی و اخلاقی گام برداشته و روانشناسی محبوب و بابصیرت باشند.

این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همکاری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی و انجمن روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ با سخنرانی حجت الاسلام رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی و اجتماعی، دکتر بتول فقیه آرام رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر رزیتا ذبیحی مدیرگروه روانشناسی واحد اسلامشهر ادامه و با پخش موسیقی زنده دانشجویی و تجلیل از 20 استاد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی که در حوزه فرهنگی فعال بودند خاتمه یافت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۰۵۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

دکتر یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند