Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، پیش از ظهر امروز سه شنبه نوزدهم اردیبهشت ماه در همایش نکوداشت روز استاد و جشن اعیاد شعبانیه که با حضور اعضای هیأت رئیسه و جمعی از کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به همت حوزه معاونت امور دانشجویی و فرهنگی و با همکاری اداره روابط عمومی در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد، از 15 استاد برجسته آموزشی، 10 استاد برجسته فرهنگی و 4 نفر از اساتید ارتقاء یافته از مرتبه استادیاری به دانشیاری تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ابتدای این همایش با تبریک خجسته اعیاد شعبانیه و بزرگداشت نام و یاد شهید مرتضی مطهری، مقام استاد را پاس داشت و خاطرنشان کرد: «این مراسم فرصتی مغتنم برای تقدیر و تشکر از زحمات ارزشمند اساتیدی است که شهید مطهری را الگو و چراغ راه خود در مسیر معلمی قرار داده اند.»

وی خطاب به حاضرین بزرگداشت این ایام و مناسبت ها را فرصتی ارزشمند برای یادآوری و تذکر به خود دانست و با توجه به نقش والای دانشگاه در جامعه، به جمله قصار رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) در این زمینه اشاره کرد و افزود: «همانگونه که امام خمینی (ره) به بهترین نحو بدان اشاره نموده و فرمودند: «دانشگاه مبدأ تمام تحولات است»، دانشگاه و دانشگاهیان تحول آفرینند.»

اسفندیار نقش آفرینی دانشگاه و دانشگاهیان را در تمام زمینه ها و حوزه ها موثر دانست و یادآور شد: «در دنیای امروز، تنها کشورهایی پیشرو هستند که دارای هژمونی بوده و تسلط و قدرت دارند.»

وی برجسته ترین ابزار دستیابی به تسلط، قدرت و ثروت را دانش خواند و بر توجه بیش از پیش دانشگاهیان کشور به اقتصاد دانش بنیان و تبدیل دانش به قدرت در راستای اهداف توسعه ای کشور تاکید کرد.

رئیس واحد اسلامشهر در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به لزوم بازنگری و آسیب شناسی روند آموزش، بر آموزش مبتنی بر خلاقیت و توجه و احیای گفتمان ایرانی - اسلامیِ پیشرفت تاکید مضاعف کرد.

وی در خاتمه با اشاره به بیانات شهید مطهری در رابطه با علم و ایمان، دانشگاهی را موفق خواند که مزین به علم توأم با تمام لوازم ضروری آن، همچون اخلاص، ادب و ایمان باشد.

دکتر علیرضا عراقیه معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این مراسم ضمن تبریک خجسته اعیاد شعبانیه و روز معلم به حاضرین، گزارشی از روند انتخاب و گزینش اساتید برجسته ارائه و از فعالیت های بیشمار توسعه ای طی 4 سال اخیر در این واحد دانشگاهی خبر داد.

وی افزایش شمار رشته های تحصیلات تکمیلی طی سالهای 1392 تا 1396 از 11 رشته (در مقطع کارشناسی ارشد) به 82 رشته (مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد) را یکی از موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در دوره مدیریت دکترمحمودرضا اسفندیار دانست و خاطرنشان کرد: «هدفمندی و فعالیت هدفمند در راستای دستیابی به چشم اندازهای مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی برجسته ترین ویژگی کلیه اساتید و کارکنان واحد اسلامشهر تحت مدیریت ریاست واحد اسلامشهر طی این سالهاست.»

این مراسم با اهدای لوح به 29 استاد برجسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و تجلیل از ایشان ادامه و با مولودی خوانی و مدح و ثنای اهل بیت عصت و طهارت (ع) خاتمه یافت.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۵۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است